Hurra, nå er jeg i gang!

Hurra for Alle Tiders Kommunikasjon

Alle Tiders Kommunikasjon AS er etablert, og nå er jeg endelig i gang! Etter mer enn 17 år i ulike roller i SEB, føler jeg meg veldig klar for å ta et nytt karrieremessig steg. Jeg har de senere årene vært klar for større oppgaver og mer ansvar, og jeg vil gjerne gjøre mer av det jeg er best på. Dermed kom ideen opp om at jeg burde starte for meg selv.

Jeg ønsker å tilby konsulenttjenester til bedrifter og organisasjoner i omstilling, eller som av andre grunner har behov for å styrke sin interne kommunikasjon. Jeg kan også bidra med andre digitale og sosiale kommunikasjonstjenester.

Forretningsideen er ganske enkel, – jeg ønsker å bidra med digitale og sosiale kommunikasjonstjenester til bedrifter og organisasjoner.

Gjennom mine år som kommunikatør, har jeg opplevd at det ofte er i prosjekter det er stort behov for godt kommunikasjonsarbeid. Skal man gjennomføre en fusjon, en omorganisering, lansere nye tjenester eller ny teknologi, innføre legale krav eller gjøre andre endringer, er godt kommunikasjonsarbeid avgjørende for å lykkes.

Jeg er dessuten brennende interessert i digital kommunikasjon og sosiale medier. Det skjer veldig mye på den fronten nå, og mange norske bedrifter ligger i bakkant av denne utviklingen.

Jeg har jobbet med kommunikasjon i mange store og små prosjekter, og det er ingen tvil om at kommunikasjon er en kritisk suksessfaktor i mange prosesser. Jeg opplever også at prosjektledere er veldig klar over viktigheten av god kommunikasjon, men at de ser på det som en krevende oppgave som de ofte ikke har tid og ressurser til å løse på en skikkelig måte. Jeg har også ofte opplevd at i prosjekter hvor man ikke har tatt med kommunikasjon som et strategisk virkemiddel, har man i ettertid innsett at det har vært en feilvurdering.

Nå gleder jeg meg til å sette i gang! Jeg kommer til å ta kontakt med personer i nettverket mitt som jeg tror kan være interessert i å vite mer om mine tjenester. Det blir spennende å se hvordan jeg kan bidra til bedre kommunikasjonsarbeid i andre organisasjoner. Jeg er supermotivert og klar for et nytt og spennende karrieresteg.

Har du lyst til å høre mer, er du selvfølgelig velkommen til å kontakte meg!

Følg Alle tiders kommunikasjon i sosiale medier Facebooktwitterpinterestlinkedinrssinstagramby feather
Del gjerne... Facebooktwitterpinterestlinkedinmailby feather

Hilde Fredheim Høgberg

Kommunikasjonsrådgiver og konsulent som blogger en gang i mellom...

Leder og gründer for Alle tiders kommunikasjon AS